Hva er DigiDeal.no

Nettstedet for deg som liker en god Deal.

Du kan snart registrere deg og motta gode tilbud og nyheter fra dine favorittsteder enkelt ved å favorisere butikkene du ønsker å motta tilbud og nyheter fra. Dette er en grei og enkel måte og følge med på byens tilbud.

Lik oss på Facebook og bli med i trekningen av et gavekort verdt tusen kroner. Fortell butikker om DigiDeal.no om du ønsker tilbud og nyheter fra dem også, eller meld fra til oss.

Det kommer stadig nye butikker og nye tilbud, så følg med. Vi oppfordrer alle til å sende inn tips. Vi kommer i tillegg til å ha tilbuds-jaktere som vil bidra med gode tips.

For butikken

DigiDeal.no er en reklameportal for byens butikker og bedrifter.

Annonser så mye du vil av tilbud og nyheter til en fast pris. På denne måten når du ut til kunder som ønsker gode tilbud på en enkel måte. Profiler kampanjer, annonser ukes- eller månedstilbud, hold kunder informert om nyheter og få nye kunder.

Etter hvert kommer DigiDeal.no også til å tilby mulighet for hjemmeside etc. Ta del i et voksende marked, fremtidens digitale reklame. Det er enkelt å få lagt ut annonser. Fyll inn info og pris, last opp bilder.

Annonser så mye du vil på egen profil. Med profilen blir du/dere samarbeidspartner og får eget utstillingsvindu på DigiDeal.no. Enkeltannonser kan også legges ut uten profil. Styr din egen tipsfunksjon om ønskelig, en enkel og brukervennlig annonseringsmetode. Ønsker du informasjon om prisene, eller ønsker du hjelp til å ta bilder og publisere annonser? Ta kontakt for informasjon.